Integrale ondersteuning bij IBN

IBN is een zakelijk dienstverlener actief in de regio Noordoost-Brabant. Dagelijks brengt IBN mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt succesvol naar betaald werk. Zo’n 3.800 gemotiveerde medewerkers hebben een passende baan bij of via IBN.

Over IBN

Door middel van werk integreert IBN mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de samenleving door middel van werk. Om dit waar te maken heeft IBN een aantal bedrijven. Toonaangevende, marktconforme bedrijven die zich kunnen meten met de betere bedrijven in de afzonderlijke markten. Maar de markt verandert. Eisen en wensen van klanten en kandidaten veranderen. Dat vraagt om een duidelijke online profilering waarbij de klant centraal staat.

In de markt zijn de IBN bedrijven succesvol door innovatief en pro-actief ondernemerschap:

 • IBN Arbeidsintegratie
 • IBN Facilitair
 • IBN Productie
 • IBN Kader
 • IBN Kwekerijen
 • Daarnaast exploiteert men het IBN Vergadercentrum en heeft zij een eigen label voor lunches en broodjes: IBN Lunchkoerier.

Continue focus op verbetering van de dienstverlening

Hoewel de IBN-bedrijven een bijzondere opdracht hebben, draait het uiteindelijk “gewoon” om rendement. Veranderingen in wet- en regelgeving dwingen IBN om anders in de markt te acteren. Bovendien onderging de organisatie een fundamentele verandering in de benadering van online. Deze koerswijziging had vijf belangrijke doelstellingen:

 1. Marktbewerking via traditionele én nieuwe media
 2. Integratie van onlinemarketinginstrumenten
 3. Externe communicatiemogelijkheden benutten
 4. Verbeteren van imago
 5. Huisstijlwijziging implementeren

Daarnaast staat uiteraard kennisoverdracht en borging van internetmarketing centraal. Naast het vergroten van online vind- en zichtbaarheid wil IBN meer inzicht verkrijgen in bezoekersgedrag op basis van doordachte geconfigureerde webstatistieken.

 

Wil je meer weten over onze aanpak, dit specifieke project of wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, bel naar 0492-370087 of mail naar info@artform.nl.

IBN

Wat hebben we gedaan?
Online strategie
Corporate website
Maatwerk CMS
Campagnesites
Online marketing
Bekijk website