Wisselwerking met een marktleider

Bedrijventekoop.nl biedt uitkomst aan ondernemers die een bedrijf willen kopen of verkopen. Zij kunnen tegen betaling een profiel plaatsen op het portal. Artform stond aan de wieg van het succes, en maakte de bedrijfsovernamesite groot. 

Bedrijventekoop.nl is online marktleider op het gebied van het matchen van vraag en aanbod van bedrijven. Dat hebben we bereikt met bedrijfseconomisch inzicht, een resultaatgerichte aanpak en continue focus op rendement. Onder andere via een juiste mix van online marketinginstrumenten. Enkele succesfactoren: een intensieve aanpak van zoekmachinemarketing, online advertising en continue conversieoptimalisatie.

Het concept Bedrijventekoop.nl hebben we ook in België, Duitsland en Spanje gelanceerd. We dragen nog steeds iedere dag actief bij aan de groei van het concept. In Nederland en over de grens.

Resultaten

“Ruim 80.000 bezoeken per maand”

“Gemiddeld 3.000 profielen per jaar met een gemiddelde doorlooptijd van zes maanden”

“Nummer 1 in Google op ‘bedrijf kopen'”

 

Wil je meer weten over onze aanpak, dit specifieke project of wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, bel naar 0492-370087 of mail naar info@artform.nl.

Bedrijventekoop.nl

Wat hebben we gedaan?
Online strategie
Diverse websites
Maatwerk CMS
Zoekmachineoptimalisatie
E-mail marketing
Webanalytics
Bekijk website