26apr

Alle afmetingen voor je Facebook timeline!

Altijd handig: inzicht in de afmetingen van alle belangrijke elementen op Facebook! Met de komst van de nieuwe timeline als opbouw van je profielpagina (zie figuur hiernaast) krijgen we steeds vaker vragen hierover. Daarom in deze post een duidelijk overzicht van de afmetingen en mogelijkheden voor je omslagfoto, profielfoto, apps en mijlpalen.

Afmeting omslagfoto en profielfoto Facebook

De ideale afmeting voor de omslagfoto van je Facebook pagina is 851 pixels breed en 315 pixels hoog.

De ideale afmeting voor de profielfoto is 180 pixels breed en 180 pixels hoog.

Afmeting afbeeldingen applicatie

Voor de afbeeldingen van applicaties welke bovenin je timeline worden getoond kun je het best gebruik maken van de afmeting 111 pixels breed en 74 pixels hoog.

Afmeting mijlpaal afbeelding

Voor het toevoegen van een mijlpaal (hoogtepunten) op je timeline dien je rekening te houden met de afmeting 843 pixels breed en 403 pixels hoog.

Wil je een ‘post’ wijzigen in een hoogtepunt? Rechtsboven het kader van de post staat een ster, klik erop en je post wordt een hoogtepunt :-)

Afmeting van Facebook apps

Start je zelf met een app, wil je een HTML pagina inframen binnen Facebook of maak je gebruik van een standaard app van Facebook waarin je iets wil toevoegen? Houd dan rekening met onderstaande afmetingen en marges. Een app mag maximaal 810 pixels breed zijn.

Alle afbeeldingen zijn afkomstig via Integricity.

  • http://hennysmeenksieraden.wordpress.com Henny Smeenk-Smale

    Handig, dit!