logo

Accreditaties

Bij Artform zien we onszelf als adviseurs. Wij willen onze expertise in uw voordeel laten werken. Wij zorgen er dan ook voor dat wij deze expertise in huis hebben. Om u op verantwoorde wijze te kunnen adviseren kwalificeren onze mensen zich. Hierdoor bent u verzekerd van bekwaam advies.

image

Zend certified engineers

zend
Het bedrijf Zend Technologies is de ontwikkelaar van de PHP-scripttaal, de scripttaal waarmee de meeste websites ontwikkeld worden.
Een webdeveloper kan zich certificeren als Zend certified engineer.
Deze toont daarmee aan over uitstekende kennis van de PHP-scripttaal te beschikken en is volledig gekwalificeerd om PHP-webapplicaties te ontwikkelen.

Google Partner

home-partner
Artform is door Google gecertificeerd als 'Google Partner'.
Deze accreditatie wordt alleen afgegeven aan bedrijven die hun professionaliteit hebben bewezen als beheerders van bijvoorbeeld Google AdWords advertentiecampagnes.
Bekijk ook onze partnerpagina bij Google.

Google Analytics Qualified Individuals

google-analytics-qualified-individual
Google Analytics is hét systeem om te meten hoe bezoekers op uw website terechtkomen en wat zij daar vervolgens doen. Artform leest deze statistieken, onderneemt vervolgens de juiste acties en maakt bovendien de vertaalslag naar bedrijfseconomische resultaten. Hiervoor heeft Artform bekwame online marketeers in dienst die gecertificeerd zijn als 'Google Analytics Qualified Individual'.